ReisanamneseformulierReisanamneseformulier (65,6 kB)

Reizigersvaccinaties, Reizigersadvisering en Vaccinaties traveldoctor

U kunt bij onze huisartsenpraktijk op de Campus als Traveldoctor Reiskliniek Enschede terecht voor deskundige gezondheidsadviezen, voorlichting, recepten, vaccinatie(inentingen)boekjes, vaccinaties (we zijn een erkend gele koorts vaccinatiecentrum) en malariapreventie welke nodig zijn voor een plezierig en gezond verblijf in het buitenland.
Wij nemen de tijd om op basis van uw gezondheid en reisgegevens een individueel programma op te stellen met betrekking tot de benodigde vaccinaties en andere preventieve maatregelen die nodig zijn in uw specifieke situatie. Tevens krijgt u van ons voorlichting over onderwerpen die voor u relevant zijn.

Vul zo vroeg mogelijk het reisanamneseformulier in (middels link boven aan de pagina te downloaden of te verkrijgen op de praktijk) en email dit als PDF naar assistente@campushuisarts.nl of lever het ingevulde formulier in bij de praktijk. We nemen dan contact met u op voor een afspraak. Probeer het halen van de vaccinaties niet uit te stellen tot het laatste moment. Sommige vaccins hebben tijd nodig alvorens ze werken of moeten herhaald worden.
Tijdig invullen en doorgeven van het formulier geeft ons de mogelijkheid om reeds een voor u persoonlijk advies samen te stellen zodat we in het consult voldoende tijd kunnen besteden aan u en al uw vragen.

Wij zijn bij het Landelijk Coördinatiecentrum voor Reizigersadvisering (LCR), een overkoepelende organisatie voor reizigersadvisering, geregistreerd als Reizigersadviserende Huisarts. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen. Tevens zijn wij gecertificeerd voor het zetten van gele koorts vaccinaties. Alle vaccinaties die noodzakelijk kunnen zijn voor (sub)tropische landen hebben wij op voorraad en kunnen direct toegediend worden.

Indien vaccins in het verzekeringspakket zijn opgenomen vergoeden de meeste zorgverzekeraars deze vaccinaties geheel of gedeeltelijk. Welke verzekeraars wat vergoeden bij welk verzekeringspakket staat vermeld op de site van de betreffende zorgverzekeraar.

Indien u een afspraak wilt voor vacciaties dan emailt u info@campushuisarts.n of belt u 053-2030204.Voor dat u de afspraak heeft voor de vaccinaties dient u het reizigersanamnese formulier volledig ingevuld als pdf te emailen naar assistente@campushuisarts.nl.
Tijdens de afspraak bespreken we met u vaccinaties. We hebben alle vaccinaties op de praktijk. De vaccinaties (injecties/ prikken) worden tijdens de afspraak meteen gedaan.

Het reisadvies (reisconsult) en het zetten van de vaccins worden na de afspraak in rekening gebracht. Al onze tarieven en verdere informatie staan op www.traveldoctor.nl. Als Studentenarts rekenen we voor studenten die bij de studentenhuisartsenpraktijk staan ingeschreven andere tarieven. Voor studentenstudiereizen die als groep bij ons langskomen voor vaccins gelden andere tarieven. Voor informatie over de groepstarieven als de studententarieven kunt bellen met 053-2030204.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen laat het ons dan weten!


Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
online afspraak maken

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.