Online aanvragen herhaalrecept
U kunt uw herhaalrecept ook 24 uur per dag online aanvragen. Als u de aanvraag voor 8.00 uur 's morgens instuurt, kunt u het medicijn vanaf 15.00 bij uw apotheek afhalen.

Telefonisch aanvragen herhaalrecept
U kunt uw herhaalrecept 24 uur per dag telefonisch aanvragen. Bel 053-2030204.

Via een Fax
U kunt ook een herhaalrecept 24 uur per dag aanvragen bij de huisartsenpraktijk door een fax te sturen naar 053-2011212.

Via een email
U kunt een herhaalrecept 24 uur per dag aanvragen bij de huisartsenpraktijk door een email te sturen naar info@campushuisarts.nl.

Aan de balie van de huisartsenpraktijk
U kunt natuurlijk ook even langskomen en uw herhaalrecept aanvragen aan de balie bij de assistent.

Voorwaarden aanvragen herhaalrecept
1· u staat officieel ingeschreven bij onze praktijk
2· tussen de laatste inname en de aanvraag van het herhaalrecept zitten niet meer dan 6 maanden
3· gebruikt u een medicijn langer dan een jaar, dan willen wij u bij aanvraag van het herhaalmedicijn graag even zien

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
online afspraak maken

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.