Diëtist Marike ten Oever

Veel mensen zijn bezig met hun gezondheid. Daar hoort ook een gezonde voeding bij. Heb je vragen over een gezonde volwaardige voeding evt. in combinatie met beweging, dan kun je terecht bij Marike ten Oever. Marike heeft ruim 15 jaar ervaring als diëtist en heeft een werkwijze ontwikkeld die gericht is op het behalen en behouden van het gestelde doel.

Zij geeft voeding en dieetadvies bij o.a.
- Over en ondergewicht
- Maag en darmklachten
- Diabetes Mellitus
- Verhoogd cholesterol
- Hoge bloeddruk
- Disbalans in hormonen (PCOS, Endometriose)

Tijdens het behandeltraject zal er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden. Metingen zoals BMI, vet%, buikomvang en eventueel bloeddruk meten zal plaatsvinden. Marike geeft een persoonlijk advies dat zo goed mogelijk is afgestemd op uw situatie. Verder geeft ze informatie over voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen.
Diëtist is een beschermd beroep. Marike staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie

De diëtist is opgenomen voor 3 uur in de basisverzekering van iedere Nederlandse zorgverzekeraar. Daarop geldt een eigen risico voor iedereen ouder dan 18 jaar.
Iedere woensdag is Marike ten Oever aanwezig op de Campushuisarts praktijk van 8.30 – 14.00 uur. Je kunt een afspraak maken: telefonisch: 06-33937676 of per mail: m.tenoever@home.nl

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.