Wij zijn gewoon bereikbaar voor medische zorg.

Vanwege COVID 19 schromen veel mensen om contact op te nemen met de praktijk. Dat is uiteraard heel zorgzaam, maar niet altijd verstandig. Kleine problemen kunnen grote problemen worden als je te laat of niet aan de bel trekt.

Daarom een oproep voor iedereen: als er iets aan de hand is, wacht niet een bel met de praktijk. We zijn gewoon bereikbaar. We overleggen met je om te kijken hoe we met je zorgvraag om zullen gaan. Het enige wat we niet willen is dat je zonder afspraak naar de praktijk komt. Voorkomen is beter dan genezen!

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van angst, stress en onveiligheid. De POH-GGZ is dagelijks bereikbaar voor al uw vragen, van 08.30 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 053-2030204. Voor meer info over corona zie verder op onze site

Het medisch team


De Campus UT Huisartsenpraktijk wordt gerund door een aantal enthousiaste 
huisartsen:De heer Dr. C. Jansen - Woensdag, Donderdag, Vrijdag
De heer Dr. E.J. van Der Scheer - Dinsdag

De heer Dr. J. Ilgun – Maandag, Woensdag, Donderdag

Mevrouw Dr.T. Ndege –,Woensdag, Donderdag

, Vrijdag
,
POH GGZ (mental healthcare)
Mevrouw S.Schipper – Maandag, Dinsdag en Donderdag

Mevrouw W. Chang- postel – met zwangerschapsverlof
Mevrouw A. Wolters – Dinsdag, Woensdag en VrijdagAssistants:

- Henny van der Zouw

- Saida Mirza

- Ilkem Guk

- Jolien Hensen Zorg op maat
Naast onze algemene medische kennis, weten we als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de aangepaste openingstijden en toepassingen van deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk bij ons terecht.

Vestigingen
De praktijk heeft vestigingen op de Campus van de UT namelijk in De Sleutel (gebouw 58, Campuslaan 99 7522NE Enschede) en op Saxion Hogeschool (naast de receptie, M.H. Tromplaan 28 7513 AB Enschede).

Openingstijden
We zijn elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Uitgezonderd zijn landelijke feestdagen.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragenHome Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.